Even voorstellen…

WIJ zijn – visWIJven < ook wel bekend als 3 creatieve parels met lef.

Wat begon als een spontane creatieve middag bleek later de perfecte formule. Soms moet je gewoon DOEN om in een stroomversnelling te raken. Dit is ons recept; “zeeën” van tijd, 3 creatieve, een berg talent, mooie materialen om mee te werken en dan raak je vanzelf in een FLOW.

De eerste visWIJven serie zijn unieke afdrukken van voornamelijk, ja je raad het al, prachtige vis. Ieder wonder uit de zee zwemt een keer in de creatieve golf mee. Met veel aandacht voor het dier, door ons met liefde afgedrukt op Japans rijstpapier. De resultaten zijn one of a kind prints voor aan de wand. Karakteristiek door ons kleurgebruik en gedetailleerde afwerking. Door de combinatie van het off white rijstpapier met zwarte print en fluor oranje accenten sluit het naadloos aan in elk hedendaags interieur.

Op Instagram @viswijven_com krijg je een eerste kijkje in onze keuken!

Je hebt al een echte visWIJven aan de muur hangen voor 75 euro!
Ze zijn er in grofweg 3 maten die variëren qua prijs van €75 tot €275 per stuk. Wacht niet te lang, want er zijn kapers op de kust en van ieder exemplaar is er maar één!

Omdat we wat extra LEF moeten tonen om weer verder te komen, zijn we op zoek naar kopers, promotors, winkels, galerieën, interieur bloggers, expositieruimtes etc.

Kun jij ons verder helpen of wil je meer weten? Gooi alvast een lijntje uit naar viswijven.com@gmail.com

Dank voor je interesse! Dat is voor ons boter bij de vis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *