~ sea us on TV ~

~ sea us on TV ~

Kijken 👀 jullie aanstaande zondag mee om 20:30 op SBS 6 naar Paleis voor een prikkie? Wij zijn namelijk superrrr benieuwd ! ! ! Weten waarom? Lees vooral even verder …

Op een creatieve visWIJvendag, met een huis vol prints, 🐋 vers van de pers, inspiratiemateriaal, fotolampen 💡 en visWIJven natuurlijk, was er een kleine pauze… een moeder 👩‍👧 kwam haar dochter ophalen en raakte bij binnenkomst nieuwsgierig naar al het gebeuren dat ze zag… Allerlei vragen… hoe doen jullie dat? Is dat met ECHTE vis? En wow, dat neon oranje vind ik echt super mooi👍🏻! Ze kreeg spontaan een kijkje in de keuken.

Onder het genot van het laatste stukje broccoli taart vertelde ze dat ze binnenkort mee zou doen met ‘Paleis voor een prikkie’. Sorry, wij hadden daar nog nooit van gehoord. Het is een programma waar een sympathiek duo huizen van mensen die ‘krab bij kas’ 🦀 zitten met een minimaal budget en creatieve oplossingen, omtoveren tot een droomwoning 🏡. Wij vonden dat een heel mooi initiatief. Omdat ze één van de eerste was die onze visafdrukken in het echt kon bewonderen en direct zo super enthousiast was, besloten we om haar te verrassen ✨. Op de bonnefooi ging één van ons op pad, gewapend met een koker met daarin een visWIJven print. En ja hoor, toevallig recht in de armen van Frank en Rogier. Oei 💦, en vol in beeld van de draaiende camera, toen ging alles in een stroomversnelling.

Nu zijn we zoooo nieuwsgierig of er iets van deze mooie visWIJven print in beeld komt. Benieuwd zijn we ook naar haar reactie (daarvan weten we inmiddels wel stiekem dat die heeeeel positief 😍 is). Dus kijken 👀 we as zondag om 20.30 naar Paleis voor een prikkie op SBS 6. Misschien vissen 🐋 we achter het net, maar dat we iemand blij hebben gemaakt dat is de grootste winst!

Wil jij ook één van onze prints aan de haak slaan 🎣? Gooi dan een lijntje uit naar viswijven.com@gmail.com of kijk op Instagram @viswijven_com

Je hebt al een echte visWIJven print aan de muur hangen voor💰75 euro!
Ze zijn er in grofweg 3 maten die variëren qua prijs van €75 tot €275 per stuk. Wacht niet te lang, want er zijn kapers op de kust en van ieder exemplaar is er maar één!

Groetjes van – visWIJven < en misschien tot zondag op de 🇳🇱 Nederlandse televisie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *